Услуги

Процесът на проектиране е всеобхватен и включва: идеен проект, работен проект и технически проект. На базата на пълните проекти се осъществява реализацията на проектираните сгради.

Строителна фирма Харбич ООД осигурява също груб строеж, кофраж и арматура за сферата на жилищното, промишленото, високото и ниското строителство.

Строителна фирма Харбич ООД извършва широка гама от ВиК услуги, които са съобразени с изисквания на съвременното строителство.

Строителна фирма Харбич ООД предлага на своите клиенти услуги по изграждането на сградни ел. инсталации.

Строителна фирма Харбич ООД извършва услуги и в областта на качественото сухо строителство: окачени тавани от гипсокартон, растерни окачени тавани, предстенни обшивки, преградни стени, скрито осветление и други.

Строителна фирма Харбич ООД предлага довършителни работи и вътрешно строителство: замазки, мазилки, полагане на теракот и фаянс, шпакловки, латекс с перфектно качество, на най-добрите марки.

Харбич ООД се занимава със саниране и изолации на сгради. Монтира топлоизолационни системи, които отговарят на топлотехническата ефективност на сградата.

Покривни работи

Покривните работи, ремонтите и изграждането на покривни конструкции са част от дейността на строителна фирма Харбич ООД.